tirsdag 10. august 2010

Uglesett

Her i heimen har det blitt strikket et uglesett. Jeg fant noe garn jeg ikke hadde noen plan med og begynte på en uglelue, synes den ble riktig så fin. Var redd for at garnet skulle bli for spraglete, det ser jo tross alt helt grusomt ut på bilde. Men i virkeligheten blir det fint og uglene vises ganske godt.

Det ble selvfølgelig litt garn igjen av mine to nøster, så strikket pulsvanter også. Typisk nok så var det akkurat ikke nok garn, så måtte ut å kjøpe et nøste til. Så ser ut til at det kanskje blir et pannebånd også. Tanken er at det skal gis bort til en venninne, men vi får nå se. :)


Uglemønsteret på nært hold. Uglene har fått sølvpaljett-øyne og det tror jeg den er skikkelig fornøyd med.

Siden forrige oppdatering har jeg også strikket et par raggsokker til meg selv i rosa spranglegarn. De ble helt ok, og er ikke noe som egentlig fortjener å få plass her. Skjønner ikke hvor alt spraglegarnet kommer fra, men har i allefall funnet ut at sokker er en grei måte å bli kvitt det på. :)

Edit: Husfar mener at jeg må poste bilde av de rosa spraglesokkene. Så når jeg finner de igjen (har en tendens til å rømme), så skal de foreviges her på bloggen. 

2 kommentarer:

  1. Du har strikka ugler også jo! :) Luksus-ugler med sølvpaljett-øyne :-D

    SvarSlett
  2. Ja, det ble noen heldige ugler med paljettøyne. :)Morsomme å strikke og fin effekt. Men neste gang blir det nok i ensfarget garn som din flotte uglelue!

    SvarSlett