torsdag 14. oktober 2010

Restegarnprosjekt og bursdagsfeiring

De siste dagene har jeg vært pottetett i nese og panna, derfor har jeg satt i gang med prosjekt "bli kvitt restegarn". Det hele har blitt et lappeteppe, heklet i bestemorsruter. Ikke tidenes mest orginale idé, men resultatet ser nå ut til å bli et greit sengeteppe til en babyseng. Det ser passe hjemmekoselig ut, og var en strålende måte å bli kvitt MYE restegarn på. Tok garn av ulike tykkelser, og la de dobbelt/tredobbelt slik at tykkelsen ble lik overalt. Allikevel ble det noe forskjell på rutene, men det er vel bare noe av sjarmen? Her ser dere resultatet:

Ellers har jeg hatt bursdag i dag, men siden formen er litt lei så har vi hatt bursdagsmiddag inne med Scrabble og god musikk. Husfar er heller ikke i stor slag, så bursdagsmiddag får vi ta en annen dag. Av husfar fikk jeg blant annet "Myk start". Hurra! Flere små prosjekter som kan påbegynnes. Utrolig mye flott! Som gave til meg selv har jeg bestilt "Strikk til nøstebarn", så det er mer å glede seg til. Vi skal nok ikke ha barn med det aller første, men man kan jo ha et lite lager med babyklær til venner og kjente får barn. Kan man ikke?

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått bursdag! Kjipt å være syk på bursdagen sin, men en innekveld er jo koselig det også da. :)
  Heldig du er som får strikkebok til bursdagen! *misunlig*
  Og det babysengeteppet var bare helt nydelig. Tror jeg må bruke litt restegarn jeg også! :D

  SvarSlett
 2. KJEMPE fint restegarnsteppe! jeg synes ikke det ser ut som et resteprosjekt, for det ser helt gjennomført ut;) Kjempe fint var det!

  SvarSlett
 3. Tusen takk, dere! Ble ganske så fornøyd med resultatet selv. Merkelig at egentlig så mange ulike typer garn i alle mulige varianter kan passe sammen på et vis. :)

  Har allerede kost med masse med "Myk start". Lest fra perm til perm og gleder meg til å strikke noe fra den.

  SvarSlett