torsdag 4. november 2010

Endelig i gang med julegavene!

Endelig litt ordentlig i gang med julegavene, men skal ærlig innrømme at det blir noen gaver til meg selv innimellom. Har endelig fått tid til å ta noen bilder av det siste jeg har laget. Mens jeg har vært i praksis har jeg fått tid til å strikke et sjal, et par votter, et par sokker, en hals og er i gang med to sjal. Så litt blir det nå.

Plutselig har store deler av familien ønsket seg tovede tøfler. Synes det er kjedelig å strikke, men det går fort og de er morsomme å pynte ved å nålefilte. Så det blir den store tøffelstafetten i år. Selv har jeg gått bort fra å bruke tovede tøfler og bruker heller tynne ullsokker. Siste par ut er et par Havskum-sokker i Sisu. Som vanlig har jeg handlet alt for mye garn, så det blir nok noen sokkepar til. :)

Snart skal jeg reise hjem igjen til verdens beste husfar, det skal blir utrolig flott. Gleder meg veldig til å komme tilbake til hverdagen, selvom praksis har vært helt fantastisk. Håper dere som titter innom her innimellom, er godt i gang med julegavene. Iallefall hvis dere planlegger strikkegaver. :)

2 kommentarer:

  1. Kjempe fint sjal og votter! Jeg har også noen som ønsker seg tøfler. Jeg synes også at det er litt kjedelig strikk, men kan ta det litt innimellom;)

    SvarSlett