torsdag 16. september 2010

Siste ukes produksjon

Er ikke så mye jeg rekker å legge ut her på bloggen, dagene går så fort! Men siden jeg må blir raskere til å skrive fort i forbindelse med skolen, kan jeg jo kalle det å oppdatere denne bloggen for skolearbeid. Kan jeg ikke? Så da har jeg jo egentlig ingen unnskyldninger. Blir jo en del som er ferdig i løpet av en uke, så det er jo ikke egentlig mangel på ting som kan blogges heller.

Den siste uken er jeg aller mest fornøyd med å endelig bli ferdig med en hals fra Drops. Oppskriften er litt klønete formulert, så har rotet med denne i over ett år. Godt å endelig være ferdig! Slik ble den, og jeg er strålende fornøyd!

Jeg har også fått strikket en Little Shells, men det ble nettopp det liten... Så jeg får ikke brukt det, så har gitt det bort til en i klassen som har en jente på 3 år. Hun ble veldig glad og tror at datteren kommer til å elske det. Så det får en vel kalle en suksess. Er så fint å glede andre. Slik så det ut, er samme garnet som sitronen:

Tenker at jeg egentlig burde valgt et annet garn til dette sjalet, men sånn er det nå. Har kjøpt noen flere nøster med Regia sitt sokkegarn som egentlig var tenkt å lage julegavesjal av, men er ikke veldig fornøyd med resultatene så det blir sikkert sokker i stedet.

Det siste som har vært på pinnene er en omslagsjakke i fabel i strl 6-9 mnd. Lettt å strikke, men litt kjedelig... 


På pinnene nå har jeg en solfrukt som jeg ser mange har strikket som månedens lue på NSF. Jeg er ikke med på månedens lue, men synes oppskriften var så fin. I tillegg strikker jeg på en lue som passer til halsen. Så vi får bare se hva som blir først ferdig. :)

Det begynner plutselig å gå opp for meg at julen nærmer seg med stormskritt og ikke har jeg begynt på noen julegaveprosjekter. Som om ikke julen er nok, er jeg også så heldig at jeg selv og alle i familien er høstbarn, så det er tett med bursdager også. Så skjønner at jeg snart må slutte å strikke ting jeg synes er gøy, og gå over til å strikke ting som er gøy OG noe jeg kan gi bort i julegave. Men, men er nå noen måneder igjen...

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg er ny tilhenger her, men jeg må bare si at du lager masse flott! den halsen var bare kjempe lekker. Den så veldig deilig ut;)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med kommentar og takk for ros!

  Har vært innom deg og tittet, og der var det mye fint. Oldemorssjalet er helt nydelig og for en fin Heike. :)

  Legger deg til i lista mi, så jeg husker å titte innom. Håper det er greit :)

  SvarSlett
 3. Hallooo :) Denne kom jeg tilfeldigvis over, og nemmen om det ikke var noe kjent med dette fjeset.. ;) Halsen var super stilig- flink du er til å strikke!
  Håper det går bra med deg :)
  Legger deg til som link og jeg..

  SvarSlett
 4. Hei, Nathalie! Så morsomt! Oppdaterer ikke sånn super ofte, men prøver. Er innom å titter hos deg innimellom og, men burde bli flinkere til å kommentere! Heia på Oslo Marathon om ikke så lenge! :)

  SvarSlett