søndag 23. januar 2011

Min første hespe

For en god uke siden ble den første hespen spunnet ferdig. Det er tjukt som et vondt år og jeg skjønner ikke helt hva jeg skal bruke det til. Det er godt over 100 gram Corridale ull i to farger, men tråden er ikke lengre enn 72 meter!

Garnet er mykt og godt, og liker fargekombinasjonen godt. Nå har jeg startet å spinne av ull/silkeblandingen, og det er en drøm å spinne med. Det blir tynt og fint. Så er stor forskjell! Veldig spent på hvordan resultatet blir til slutt og hva jeg skal bruke det tynne nydelige lilla garnet til.

Strikkekjolen min var et lite dusteprosjekt for en liten uke siden. Etter å ha strikket hele mønsterborden oppdager jeg at jeg har vridd det i starten. Derfor måtte alt rekkes opp... Hadde mest lyst til å kaste garnet og alt sammen, men bestemte meg for å starte på nytt. Nå har jeg kommet langt forbi mønsterborden og har nesten glemt startvanskene. Så nå ser det ut som det blir noe av. Hurra!

4 kommentarer:

 1. Er så glad for at du hadde mot til å begynne på kjolen din igjen - hurra!! Det ser utrolig flott ut så langt alt :) har ingen gode forslag til den første sjøllaga hespa - men noe garn skal bare koses på da :)Imponert blir jeg uansett over dere som spinner!

  SvarSlett
 2. Jeg hadde lyst å gi opp når jeg oppdaget at jeg hadde vridd kjolen jeg holder på å strikke til frøknen i magen (i str 6-9 mnd) ,og da måtte rekke opp igjen for andre gang..hehe..!
  Mens du er tøff nok til å begynne på'an igjen!!

  Klapper for deg :)

  SvarSlett
 3. Så gøy med hjemmespunnet garn, nydelige farger! Og imponerende at du begynte på nytt igjen på kjolen, tror jeg fort hadde blitt sur og lagt den bort...

  SvarSlett
 4. Er det en liten frøken, Monica? Så koselig!

  Takk for skryt av garn og pågangsmot. Det er jo moro når man kommer i gang igjen, og ser jo virkelig at det blir noe. Akkurat nå er jeg litt lei og holder på med litt andre prosjekter.

  SvarSlett