søndag 27. mars 2011

Pakke i posten!

Jeg har vært borte en ukes tid og hva er vel da bedre enn å komme hjem til både kjæreste og PAKKE! For kort tid siden bestilte jeg meg en ny håndteine og litt slike fra "A dyeing wish". Inni pakken finner jeg en nydelig håndteine. Synes den var pen på nett, men ble allikevel overrasket over flott den var i virkeligheten.

Har aldri spunnet på en annet enn den tyrkiske håndteinen min, så det var utrolig moro å prøve noe nytt. Har derfor startet å spinne litt mer av merino og silke blandingen min. Det går overraskende lett.


Siden jeg først var i gang bestilte jeg også litt Tussah slike:

Den er nydelig myk og jeg gleder meg veldig til å prøve å spinne denne. Har aldri spunnet silke før, så er veldig spent på hvordan det skal gå. :)

I tillegg fulgte det med en liten prøve av en merinoull med glitter. Det er en batt i flere lag, først hvitt, så sort og øverst er det rødt glitter.
Pakken kom på under 200,- uten porto og jeg betalte derfor ikke noe moms. Så synes jeg fikk mye for pengene!

Jeg har blitt hektet på dette å spinne, så det går litt unna. Selvom det går litt tregt. Nå har Husfar sagt ja til å ha rokk i den nye leiligheten vår, så jeg har startet på fundere på hvilken rokk jeg skal kjøpe.

Siden sist så har jeg spunnet 60 g med en blanding av ull, bambus og mohair. Det skal bli et totrådet garn, så nå spinner jeg 60 g til. Det tar sin tid, men blir forhåpentligvis fint til slutt. :)

Så selv om jeg ikke har vært så flink til å oppdatere her på bloggen, så gjør jeg noe for det.


Må også takke Lisbeth for awarden jeg fikk av henne. Skal prøve å huske å få sendt den videre neste gang jeg blogger! Får også nevne at hun lodder ut en forundringspakke for å feire at over 1500 personer har vært innom bloggen hennes. Lisbeth blogger om strikking og har mange flott prosjekter å vise frem. Hvis du vil titte, kan du klikke her.


4 kommentarer:

 1. Ooooooh! Vakker spindle! =)

  Jeg lurer på om jeg har en fra henne selv - om hun også har butikk på etsy...

  Og lekker garn!! =)

  SvarSlett
 2. Hun har butikk på etsy ja,så er sikkert samme. Min spinner godt og jevnt, så har ikke noe å si på teinen.

  Tror nok garnet blir veldig bra når det er tvunnet, og gleder meg til å strikke noe av det. :)

  SvarSlett
 3. Lekkert garn ;o) Blir spennende å se hva du tryller frem ;o) Ligger en hyggelig overraskelse til deg i bloggen min ;o)

  SvarSlett
 4. Duuuu, for en lekker tein, og Nessien din var flott, -helt sant som du sier: fantastisk moro å strikke...

  SvarSlett