tirsdag 29. mars 2011

Babyteppe og litt til

Har strikket litt i det siste, selvom det absolutt har gått mest tid til teinene.

For et par dager siden ble jeg ferdig med et babyteppe i Drops Alpaca, strikket etter oppskrift fra boken Myk start. Lett oppskrift og er veldig fornøyd med resultatet.
Teppet har fin størrelse og er luftig.
I tillegg er det skikkelig mykt. Det havner i gaveesken frem til det har en mottaker. Men er utrolig fornøyd med dette teppet og er fristet til å strikke flere av samme sorten.

Siden forrige strikkeoppdatering har jeg også fått strikket ferdig et par sokker og en lue av restegarn.
Her er et par kjappe tå-opp-sokker etter eget hode strikket i Perfect. Garnet er mykt og godt, men de er nok litt for små til Husfar og litt for store til meg, så de havner i gaveesken.

Andre sokkepar er Froot loop socks strikket i Fabel Uni som jeg fikk av min strikkevenninne på NSF i januar. De var morsomme å strikke og liker resultatet. Men hvis jeg skal strikke de på nytt vil jeg strikke de smalere, siden jeg synes de ble litt slappe i fisken.
Mønsteret var morsomt og enkelt å strikke.

Siste ut var en kjapp lue av restegarn til niesen. Hun har tidligere fått en lue i samme garn og striper, så da tenkte jeg at hun kunne få en matchende lue.
Tror det er den rareste luen jeg har strikket noensinne, men lille frøkna likte den godt og det er jo det viktigste!

Jammen har ikke Smarie  også sendt meg en award av samme sorten som Lisbeth. Det er utrolig koselig med award og jeg må virkelig takke. Utrolig mye koselige strikkedamer her ute på verdensveven!

6 kommentarer:

 1. Flott babyteppe.
  Du lager mye fint i det hele tatt.

  Jeg har forresten et liknende rundt sitteunderlag som du har laget, liggende et sted (UFO). Jeg strikker en kjempelang i-cord som skal toves når jeg engang har mannet meg opp til å gjøre den ferdig. Å fingerhekle remsen var MYE lurere...

  SvarSlett
 2. Babyteppet ditt var utrolig fint. Skjønner godt du får litt blod på tann =)

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Blir nok flere av dette teppet etterhvert.

  KatrineH: Har tro på at det må ta tid når man skal strikke en laaaaang i-cord. Hjelpes!

  SvarSlett
 4. Nyyyyydelig babyteppe da! :) Flink du er som strikker for å ha på lur, sånn jeg alltid tenker, men aldri helt får til *knis*

  Sokkene ble kjempefine også, og den lua var nå bare gøyal :)

  SvarSlett
 5. Hei :-)
  Takk takk for hyggelig kommentar på bloggen min! All skryt går direkte inn til hjerterota, godt å høre for en skikkelig nybegynner :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett