torsdag 7. juli 2011

Endringer

Det har skjedd litt av hvert den siste tiden. Husfar og jeg har endelig flyttet til Oslo, og vi nyter late rydde/oppussing/drikke rosé på balkongen-dager.

Den forrige bloggen var stedsbundet til Bergen, så derfor er nå det meste endret her. Innholdet er beholdt, og jeg vil nok skrible om de samme tingene; håndarbeid. Siden sist har jeg fått meg rokk (og én kilo ull!!!), så det går mye tid til rokken.

Hittil har jeg spunnet to garn på rokken:
Garnet, som har fått selskap av klovnen, er 100 gram BFL. Det er et 268 meter langt to-trådsgarn. Det var mitt første garn, og jeg er veldig fornøyd. :)

Når jeg bestilte med rokk fra Spinnvilt, bestilte jeg også én kilo Polwarth og Ashford syrefarger. Så det neste garnet er 100 gram selvfarget Polwarth. Synes det er helt fantastisk moro!
Dette er også to-trådsgarn, men er faktisk hele 650 meter!

Hvis noen som leser dette tilfeldigvis spinner (eller har lyst til å spinne), så er det Tour de Fleece nå. Det vil si at man spinner under Tour de France. Det er opp til en selv hvor mye en gjør hver dag, men målet er at alle spinner litt hver konkurransedag. Er du nysgjerrig på dette, så kan du sjekke ut gruppen på Ravelry.

4 kommentarer:

 1. Fantastisk lekkert garn du har laget, snuppa! *yey*

  Har handlet litt farger jeg, også, men har ikke fått testet det ut enda. Spennende! =)

  SvarSlett
 2. Takk!

  Er utrolig morsom å farge, så det anbefales! :)

  SvarSlett
 3. Velkommen heim! Det betyr egentlig en kaffe utover høsten...(synes jeg da) :0 God sommer til dæ!

  SvarSlett
 4. Jeg er så imponert over dere som lager eget garn! Jeg har bare prøvd en gang, men konklusjonen var at det slettes ikke var enkelt, ihvertfall ikke om ikke målet var å lage sånn garn som er litt tynt, for så å bli veldig tykt, og så tynt igjen...

  SvarSlett