onsdag 13. april 2011

Lilla!

Det går ikke så fort med spinningen, men har nå faktisk spunnet hele 54 gram til på håndteine. Det ble 160 meter.
Så nå har jeg to hesper av denne fiberen på totalt 295 meter. Det er akkurat litt lite til et lite sjal, så er litt tom for ideer på hva jeg kan strikke av garnet. Noen som har en idé?
Også morsomt å se at det blir jevnere. Hespet til høyre er det siste, og jeg synes i allefall det ser jevnere ut. :)

Har også fått strikket litt til. Prøver jo å strikke opp litt garn før vi flytter, men som vanlig er jo "gammelt" garn kjedelig. Alt i butikken er mye mer fristende... Men har strikket pulsvanter av 25 gram alpakka.
De er varme, grei passform og lette å strikke. Så det gikk kjapt unna, men var kanskje litt lite inspirerende. Uansett har jeg et nytt par pulsvanter på pinnene. Kanskje greit å legge i gaveesken?

Holder også på å hekle noen små punger i restegarn, men de vises ikke frem før de får glidelås og er helt ferdige. Har også en babyvest som mangler et par knapper. Så etter litt innkjøp blir jeg ferdig med enda noen prosjekter. Deilig!

5 kommentarer:

 1. Så fint garn! Fargen var kjempefin;)

  SvarSlett
 2. WOW! Så fantastisk flink du er til å spinne! Virkelig imponert. Jeg kan ikke spinne i det hele tatt, men er fasinert av kunsten. Lekkert garn du har laget, altså. Sjal må vel være det ultimate prosjektet for dette her? Eller en barnevest kanskje?

  SvarSlett
 3. Lekre garnet!
  Bruker du gammel rokk til å spinne?

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer. :)

  Jeg spinner på håndteine inntil videre, så det går rimelig sakte. Planlegger å kjøpe med rokk når jeg flytter til større leilighet i Oslo.

  Det er akkurat litt for lite garn til et sjal. Så etter å ha lett på nettet lenge har jeg funnet en hals jeg har begynt på. Det er mer en pyntehals enn noe praktisk, så det blir nok fint. :) http://elishevaknits.blogspot.com/2011/03/divisadero.html

  SvarSlett