lørdag 19. februar 2011

Strikkevenninne

På Norsk strikkeforum kan man melde seg på en liten gave sirkel som kalles Strikkevenninne. Vi sender garngaver til hverandre, uten å skrive hvem avsenderen er. Så når jeg kom hjem fra leirskole i går, lå det en stor brun pakke å ventet på meg.


Fantastiske Pakkalakka har sendt meg et nydelig regnbuefarget Kauni-nøste, bokmerke, maskemarkører, te og oppskrift på Nessie. Er litt usikker på om jeg skal strikke en ny Nessie av nøstet, eller om jeg skal finne på noe annet moro. Men utrolig moro å få ta på dette Kauni-garnet som Pakkalakka har skrytt hemningsløst av, på strikkeforumet. Strikkevenninnen er hemmelig, men det var lett å gjette hvem avsenderen var når jeg så pakken.

Tusen takk for pakke, Pakkalakka!


7 kommentarer:

 1. flott pakke. fiiiin farge på det garnet

  SvarSlett
 2. Herlige garnet!!! Heldig du!

  SvarSlett
 3. Det garnet er heelt skjønt!!
  Har brukt det til å strikke Flower Basket sjalet,eeelsker resultatet :)

  Gleder meg til å se hva du bestemmer deg for :)

  SvarSlett
 4. Flower Basket-sjalet skal sjekkes ut. Har vurdert en ny Nessie, Revontuli og litt andre sjal. Men har noen andre prosjekter jeg skal få ferdig først. :)

  SvarSlett
 5. Oooooh! LEKKER farge! =)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Bare hyggelig og glad du likte det :) Kosa meg masse med å lage pakke til deg! :)

  Og det er lov å strikke noe annet enn Nessie av det altså - oppskrifta var nå ment som "lite" hint om hvor pakken kom fra *leer* Gleder meg til å se hva du finner på! :)

  SvarSlett
 7. Kan nok nevne at det blir en Nessie i kjolefrustrasjon. Måtte bare få noe på pinnene, så her ligger det en svært fargesprakende Nessie og venter på at jeg skal strikke de siste vendingene. :)

  SvarSlett