lørdag 19. februar 2011

Strikkevenninne

På Norsk strikkeforum kan man melde seg på en liten gave sirkel som kalles Strikkevenninne. Vi sender garngaver til hverandre, uten å skrive hvem avsenderen er. Så når jeg kom hjem fra leirskole i går, lå det en stor brun pakke å ventet på meg.


Fantastiske Pakkalakka har sendt meg et nydelig regnbuefarget Kauni-nøste, bokmerke, maskemarkører, te og oppskrift på Nessie. Er litt usikker på om jeg skal strikke en ny Nessie av nøstet, eller om jeg skal finne på noe annet moro. Men utrolig moro å få ta på dette Kauni-garnet som Pakkalakka har skrytt hemningsløst av, på strikkeforumet. Strikkevenninnen er hemmelig, men det var lett å gjette hvem avsenderen var når jeg så pakken.

Tusen takk for pakke, Pakkalakka!


7 kommentarer:

  1. flott pakke. fiiiin farge på det garnet

    SvarSlett
  2. Herlige garnet!!! Heldig du!

    SvarSlett
  3. Det garnet er heelt skjønt!!
    Har brukt det til å strikke Flower Basket sjalet,eeelsker resultatet :)

    Gleder meg til å se hva du bestemmer deg for :)

    SvarSlett
  4. Flower Basket-sjalet skal sjekkes ut. Har vurdert en ny Nessie, Revontuli og litt andre sjal. Men har noen andre prosjekter jeg skal få ferdig først. :)

    SvarSlett
  5. Oooooh! LEKKER farge! =)

    God helg!

    SvarSlett
  6. Bare hyggelig og glad du likte det :) Kosa meg masse med å lage pakke til deg! :)

    Og det er lov å strikke noe annet enn Nessie av det altså - oppskrifta var nå ment som "lite" hint om hvor pakken kom fra *leer* Gleder meg til å se hva du finner på! :)

    SvarSlett
  7. Kan nok nevne at det blir en Nessie i kjolefrustrasjon. Måtte bare få noe på pinnene, så her ligger det en svært fargesprakende Nessie og venter på at jeg skal strikke de siste vendingene. :)

    SvarSlett